Sa srpske estrade stigla podrška Nini Badrić i glazbenicima: "Krumpir. I što sad?"

Foto: Instagram

U RASPRAVU o krumpirima i estradi uključili su se i glazbenici izvan granica Hrvatske. Tako je podršku hrvatskim kolegama poslala srpska pjevačica Tijana Dapčević koja je objavila fotografiju na kojoj kopa krumpire.

>>Raduje vas propast Nine Badrić i Severine? Prvi ćete završiti u najvećim govnima

"Krumpir. I, što sad?... Ne bavimo se umjetnošću zato što nas je sramota okopavati krumpir ili da ne isprljamo ruke i haljinu, nego zato što to volimo", napisala je Tijana između ostalog.

"Nitko vas ne sprječava da se bavite muzikom (što se i vidi po tome šta je u trendingu), nitko vas ne sprječava da budete na televiziji, imate puno pravo raditi što god hoćete... samo je šteta da to pravo iskoristite da okopavate tuđe živote i sijete zavist i likovanje nad time što netko zbog trenutne situacije nema posla.⁣ Svi smo na istoj planeti, svi smo u istoj situaciji, zaista nema potrebe dodavati nove viruse u društvo, mislim da nam je ovaj trenutni sasvim dovoljan", dodala je.

O istoj temi oglasila se i pjevačica Goca Tržan.

"Vidim da je narod baš sretan i zadovoljan što estrada nema od čega živjeti. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom...", napisala je ona.

Podsjećamo, nakon što je Nina Badrić poslala apel vladajućima te im poručila da je glazbenicima onemogućen rad, reakcije na društvenim mrežama su se uzredale, a najviše pozornosti je privukao komentar u kojemu je jedna osoba ponudila Nini i njenim kolegama da pomognu pri okopavanju krumpira u okolici Bjelovara.

"Evo za par dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće radit. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno", napisala je jedna osoba i prikupila skoro 2500 lajkova i mnoštvo komentara.

Taj komentar razljutio je mnoge estradnjake pa su se na tu temu oglasili na društvenim mrežama. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Nina Badrić.

Pročitajte više