Sada je jasno zašto Sergio Ramos nije bio na vjenčanju Matea Kovačića

Foto: Facebook/Instagram

IAKO su se mnogi nadali da će se Sergio Ramos pojaviti na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Andrijanić, nogometaš Real Madrida i njegova djevojka Pilar Rubio ipak su prisustvovali vjenčanju Lucasa Vazqueza koji se ženio isti vikend kad i Kovačić.

Ramos je objavio fotografiju s vjenčanja na kojoj pozira s prekrasnom Pilar te joj je u opisu poručio da je voli, a i ona se na svom Instagramu pohvalila fotkama s vjenčanja.

Osim Vazqueza koji je oženio svoju dvije godine stariju djevojku Macarenu Rodriguez, isti vikend se ženio i još jedan Kovačićev suigrač, Alvaro Morata koji je pred oltar odveo Alice Campello. Dobro je poznato da je Vazquez najbliži Ramosov prijatelj u Real Madridu pa ne čudi da je odlučio otići upravo na njegovo vjenčanje.

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčali su se u crkvi u Sesvetskim Selima u kojoj su se i upoznali, a slavlje se održalo u zagrebačkom hotelu Westin. Na vjenčanju se uz brojne poznate hrvatske nogometaše pojavio i Kovačićev suigrač iz Real Madrida, Marcelo.

>>>VIDEO Nije sakrivao emocije: Pogledajte prvi ples Kovačića i prelijepe Izabel<<<

>>>Modrić nije zaboravio Kovačićevu svadbu, imao je dobar razlog zašto nije došao<<<

Pročitajte više