Sadomazo Nives Celzius: Bijesna starleta krenula po pravdu s bičem

NIVES CELZIJUS, najpoznatija hrvatska starleta i supruga 27-godišnjeg Dine Drpića, u zagrebačkom je klubu Saloon snimila videospot za pjesmu “Bijesna”. U spotu se pojavila u kožnom sadomazo kostimu, a palicama je udarala po seksi razgolićenim "policajcima" koji su sudjelovali u snimanju spota, a među njima bio je i Dino Bubičić, aktualni Mister Hrvatske koji je nacionalnu slavu stekao zahvaljujući narko skandalu i nadimku "Mister Diler". Podsjetimo, Dino je u riječkom zatvoru proveo devetnaest mjeseci zbog preprodaje droge maloljetnim osobama po riječkim klubovima, a prozivalo ga se i za nasilje nad članovima obitelji.

"Neću odustati od provokacija, a u spotu će mi glumiti i don Kaćunko"

"Nisam i neću odustati od provokativnog stila, pa sam za spot izabrala imidž fetiš djevojke koja se poigrava sa tri nabildana murjaka", rekla je Nives koja je bila okružena trojicom razgolićenih manekena u kapama policije i sa pendrecima u rukama. Nives se ipak ogradila od tvrdnji da je u svoj spot uključila policajce kako bi aludirala na privođenje njezinog supruga Dine Drpića koji tvrdi da su policajci koji su ga privodili prema njemu bili izuzetno agresivni. "Policajci su se bespotrebno iživljavali na mom suprugu, pa intenzivno razmišljamo o tome da ih tužimo", dodala je Nives koja se nada da će njezin album, na kojemu se nalazi i spomenuta pjesma za koju je snimila spot, doživjeti veliki uspjeh na hrvatskom tržištu, ali i dalje. Starleti, koja se pjevanjem bavi deset godina, ovo drugi album po redu, a oduvijek sanja o velikoj popularnosti. "Moj je stil oduvijek bio drugačiji od drugih pjevačica. Nadam se da ću biti popularna kao Jelena Karleuša u Srbiji. "Bijesna" također ima istočnjački prizvuk, a to je ono što i privatno slušam", pohvalila se Nives, a ovom je prigodom najavila kako će u njezinom idućem spotu glumiti i don Kaćunko.


Osim novog albuma i novog spota, Nives ruže cvjetaju i na književnom planu. Njezina je knjiga "Gola Istina", naime, nominirana za prestižnu književnu nagradu "Kiklop" koja se dodjeljuje u okviru Pulskog festivala. Dok joj poslovni život ide sve bolje, u privatnom se ne događaju baš najljepše stvari. Osim uhićenja njezinog supruga, Nives se prije gotovo mjesec dana na zagrebačkom Općinskom sudu odbila pomiriti s ocem Anejom Samom koji je tuži zbog klevete jer ga je u javnosti optužila da ju je kao djevojčicu predstavljao kao ljubavnicu. Potkraj ovoga tjedna sud će donijeti konačnu presudu, a starleta se nada kako će ona ići u njezinu korist.

Z.K.
Foto: M.T.

Pročitajte više