Sakupljač loptica na koljenima: Ana Ivanović, udaj se za mene!

ANA IVANOVIĆ primila je bračnu ponudu jučer na prvom treningu u Brisbaneu, koji je od sutra domaćin novog WTA turnira. U Australiji se 21-godišnja teniska zvijezda nalazi već dva tjedna, gdje se sa svojim australskim trenerom Scottom Byrnesom priprema na Sunshineu Beachu.

Dok mu je Ana davala autogram, tinejdžer joj je otpjevao pjesmu napisanu samo za nju

Jučer tijekom treninga Ani je prišao skupljač loptica tražeći autogram. Zapjevao joj je pjesmu koju je napisao za nju i zaprosio ju je. Ana se nasmijala mlađem maloljetniku i rekla: "Možda, kad malo porasteš", piše australski HeraldSun.

Australski tinejdžer očito nije pomno pratio tabloide pa nije upućen da je Ana zaljubljena u španjolskog tenisača Fernanda Verdasca. U vezi su četiri mjeseca, a Verdasco ju je već upoznao s roditeljima, majkom Olgom i ocem Joseom te sestrama Anom i Sarom. Srpska tenisačica posebno se povezala s majkom Olgom s kojom provede naviše vremena kad je u posjetu njihovu domu. Upoznavanje s njegovom obitelji uslijedilo je nakon što se Fernando prilikom odmora u Srbiji družio s Aninom majkom Draganom.

"Poznajemo se samo tri mjeseca, nikud nam se ne žuri i uživamo u laganom upoznavanju. Upravo to je razlog zbog kojeg dugo nismo željeli javno priznati našu vezu. Mi se odlično slažemo i to nam je najvažnije", rekao je Fernando prije mjesec dana.

"Fernando je divan i sretna sam s njim"

Kad ne treniraju, par boravi u kući koju je Ana nedavno kupila za četiri i pol milijuna eura u Palma de Mallorci. U Australiju su otišli zajedno, gdje su u tajnosti i dočekali 2009. godinu. "Trenutno otkrivamo i upoznajemo jedno drugo, privikavamo se na vezu. Fernando je divan momak i mogu reći da sam veoma sretna s njim", otkrila je nedavno, prema njemačkom Bildu, najljepša sportašica na svijetu kojoj očito ne odolijevaju ni sakupljači loptica na teniskom terenu.

H.M.
Foto: AFP

Pročitajte više