Šala voditelja Grammyja na račun Taylor Swift nasmijala čak i nju

Foto: Profimedia

TREVOR NOAH vodio je sinoćnju dodjelu nagrada Grammy i oduševio promišljenim i dobro odmjerenim šalama. Posebno je oduševio načinom na koji se našalio na račun Taylor Swift, nakon što je voditelj Zlatnih globusa Jo Koy ranije svojom šalom razbjesnio i pjevačicu i fanove.

"Vidite li što se upravo sada događa? Kako se Taylor Swift kreće prostorijom, lokalna ekonomija za tim stolovima se poboljšava", započeo je Noah kad je ugledao Swift kako ulazi u dvoranu. "Mislim da je nepravedno što se navijači NFL-a žale da kamere snimaju Taylor Swift, kao da ona kontrolira kamere na utakmicama. U redu? Pustite je da živi", nastavio je.

"Zapravo, večeras, u ime Taylor, znate što ću učiniti? Pustit ću je na miru. Svaki put kad spomenu Taylor Swift, ja ću se osvetiti. Svaki put kad netko kaže Taylor Swift, uperit ću kameru u nekoga tko igra nogomet", našalio se i nasmijao i samu pjevačicu.

"Trevor Noah treba voditi sve", "Najbolji je, na sve pazi", "E, to se zove poštovanje", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte više