Samoprozvani chef tvrdi: Uz ovaj sastojak pečeni krumpiri će biti savršeno hrskavi

Screenshot: TikTok

JIM CHAPMAN, samoproglašeni chef i ekspert za krumpire, otkrio je u videu na svom TikTok profilu tajni sastojak koji koristi kako bi pečeni krumpiri uvijek bili savršeno hrskavi.

Rekao je da na internetu ima toliko različitih recepata i da nikad nije siguran koliko im treba vjerovati pa svaki tjedan isprobava drugi i dodaje novi sastojak kako bi saznao koji recept uistinu daje najbolje okus.

@jimlad83

Happy roast potato day!!! These are looking good!!! ##fyp ##jimlad ##dadkitchen ##fy ##foryoupage ##sunday ##potatok ##potato ##roast

♬ original sound - Jimlad83

Naglasio je kako je vrlo važno odabrati ispravnu vrstu krumpira prilikom pripreme i dobro odrediti količinu ulja koja će se koristiti.

"Prilikom kuhanja krumpira stavite ga u slanu vodu, a zatim ga pospite običnim brašnom. Postoji toliko mnogo načina za začinjavanje krumpira, ali smatram da je najpopularniji ujedno i najbolji način. Dodajte sol, papar, ružmarin, majčinu dušicu i peršin", rekao je.

Iako bi margarin za mnoge mogao biti neobičan sastojak, Jim se kune da upravo on doprinosi nevjerojatno dobrom okusu i hrskavosti.

Pročitajte više