Sandi Pego otkrio tko je njegova nova plesna partnerica?

Foto: Instagram

INFLUENCER i natjecatelj Plesa sa zvijezdama Sandi Pego priprema se za novu epizodu plesnog showa, a sada je asocijacijama na svom Instagramu pokušao otkriti tko je njegova nova plesna partnerica.

U sljedećoj emisiji Plesa sa zvijezdama dolazi do zamjene parova pa tako Sandi više neće plesati sa svojom dosadašnjom partnericom Helenom Janjušević. Pego je na Instagramu dao nekoliko asocijacija pratiteljima da pogode tko će biti njegova nova plesna partnerica.

Na Instagramu je prvo objavio video u kojem drži sunčane naočale, a potom objavio i žensku ruku te pitao pratitelje znaju li čija je zapravo ruka u pitanju. Čini se da se radi o Gabrijeli Pilić, koja je u dosadašnjem natjecanju plesala s Markom Petrićem.

Upravo je fotografija na njezinom Instagramu na kojoj pozira s Petrićem otkrila da se radi o njoj jer ima iste nokte i sunčane naočale kao one koje je Pego pokazao. Radi li se doista o Gabrieli ili se Sandi samo šalio, vidjet ćemo tek u nedjelju u novoj epizodi showa Ples sa zvijezdama.

Podsjetimo, Maja Šuput najavila je u idućoj emisiji zamjenu parova te time potpuno iznenadila natjecatelje, ali i gledatelje pred malim ekranima.

"Zaboravite ih sada jer svi koji ostanete dobit ćete nove parove u idućoj emisiji, a o svemu će odlučivati publika", rekla je Maja najavivši iduću emisiju popularnog showa u kojoj ovaj tjedan nema ispadanja.

Pročitajte više