Sandra Bullock postaje nova Wonder Woman?

SANDRA BULLOCK mogla bi dobiti naslovnu ulogu u novoj verziji filma "Wonder Woman" nakon što je za to dobila izvrsne preporuke. Glumica koja je nedavno osvojila Oscara za ulogu u filmu "The Blind Side", trenutno prolazi kroz teško razdoblje u svom privatnom životu nakon što je, gotovo istodobno kao i ostatak javnosti, saznala da joj muž Jesse James ima ljubavnicu. Ili ljubavnice, nagađa se, jer su se, osim manekenke za tetovaže "Bombshell", počele javljati još neke žene koje tvrde da se Jesse zabavljao i u njihovim krevetima.

Baš s obzirom na cijelu situaciju s kojom se Sandra trenutno suočava, čini se da je idealan izbor za ulogu u novoj verziji filma "Wonder Woman". To je za Good Morning LA naglasila i Lynda Carter, koja je odigrala ulogu superjunakinje u televizijskoj seriji iz sedamdesetih.

"Ona ima pravu osobnost za tu ulogu. Postoji ideja da je ona odglumi i mislim da je ta ideja sjajna. Pričalo se da sam ja izjavila kako je Sandra prestara, no to je glupost i neistina. Ona je jaka i ženstvena i bila bi sjajna Wonder Woman", rekla je Carter.

Iako Sandra još nije potvrdila da će ulogu prihvatiti, planovi za snimanje već se izrađuju. Nova verzija filma o ženskoj inačici Supermana bi trebala izaći 2011. godine.

Pročitajte više