Sandra Perković napisala emotivnu objavu: "Spremna sam za neke nove priče"

Foto: Instagram

SANDRA PERKOVIĆ osvrnula se na godinu na izmaku u emotivnoj objavi koju je podijelila na Instagramu, a u kojoj je otkrila kako joj je ovo bila najteža, ali i najdraža sportska godina te da je spremna za neke nove priče. 

"Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja, ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina. Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza, njega čine konstantno učenje i želja za napretkom , on je zaista jedinstven, surov i poseban! Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji puta bili uz mene i cijeli moj tim ! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje , ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja. A do tada, volim vas i doviđenja!" napisala je atletičarka. 

Na kraju objave svojim je pratiteljima zaželjela uspješnu i sretnu 2024. "A Vama dragi moji prijatelji u novoj 2024. želim vam ponajprije puno zdravlja, ljubavi i sreće. Uživajte u svakom trenutku kao da je posljednji jer život nema reprizu." 

Najavila vjenčanje

Podsjetimo, Sandra je u listopadu iznenadila fanove objavom kojom je najavila vjenčanje s dugogodišnjim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem. Iako ništa nije službeno potvrdila, početkom studenog objavila je fotku s djevojačke večeri na kojoj je pozirala u bijelom kombinezonu.

 

Pročitajte više