Sandra Perković progovorila o vezi s Edisom: Upoznala sam ga s 15...

Foto: Instagram

NAJBOLJA hrvatska atletičarka Sandra Perković progovorila je za RTL o sportskom putu, odrastanju uz samohranu majku, kao i upoznavanju, suradnji i ljubavi s Edisom Elkasovićem.

Sandra je rekla kako je njezin najveći životni oslonac majka Vesna zbog koje nije ni osjetila nedostatak oca, koji ih je napustio kad je imala pet godina.

"Ona mi je najveći pokretač, ni baka, ni ona, ni ja - nismo imale lake živote, borile smo se, trudile, sve same morale stvoriti! Mama mi je davala koliko god je mogla, zahvalna sam joj na svemu. Brat je magistar strojarstva, ja sam olimpijska pobjednica - smatram da se moja mama jako borila da bismo mi bili ono što jesmo", rekla je.

"Iskreno, ono što sam ja kao mala djevojčica znala jest da neka djeca imaju mamu i tatu, a da ja imam samo mamu. Ona je bila i mama i tata tako da nisam imala niti potrebu imati tatu, ne znam gdje bih ga smjestila u taj svoj dnevnik. Moram vam reći da je moje djetinjstvo bilo prekrasno i da bih se sad vratila, samo zbog nje. Ljubav i energija koju nam je davala je nemjerljiva, sretna sam i ponosna što sam njezina kćer", dodala je Sandra.

Današnjeg dečka i trenera upoznala je kad je imala 15 godina

Prisjetila se i upoznavanja sa sadašnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasovićem kojeg poznaje od svoje 15. godine.

"On je bio proslavljeni sportaš, a ja djevojčica koja je tek počela trenirati. Bio mi je idol, uzor koji je ispunio sve što sam ja tad htjela. Nisam ga tada gledala kao čovjeka koji bi mi se mogao svidjeti. Kako su godine išle, kako smo sazrijevali, tako su se naši putevi spajali. Nakon šest godina prijateljstva jedne večeri sam nazvala svoju prijateljicu Valentinu i rekla joj da mi se sviđa Edis", ispričala je proslavljena atletičarka.

Ubrzo je njihovo prijateljstvo počelo prerastati u ljubavni odnos, a on je sa sobom donio i međusobnu poslovnu suradnju. Ipak, kaže kako su poslovno i privatno razgraničili bez problema.

"Najzabavnija stvar svim sportašima na stadionu bila je kad mu kažem 'treneru'. A meni to ide samo od sebe, on je moj trener, osoba koja me vodi do savršenstva i u tom smislu se prema njemu ponašam kako njegova titula glasi. U našim kućnim atmosferama se odnosimo kao pravi par. Nije to teško razlučiti, ali je li nam se dogodila situacija da naš privatni odnos pati zbog sportskog - je, da smo uspjeli to riješiti - jesmo - i mislim da smo nas dvoje kao kocke koje su kliknule zajedno", rekla je Sandra.

Premda su se prije nekoliko godina bili razdvojili, uskoro su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Kaže da ne osjeća pritisak oko svadbe ili rođenja djeteta.

"Mi smo definirani par, dal će se to u nekoj skorijoj budućnosti dogoditi - vjerojatno i hoće. Gledamo prema tome, prvi put smo možda i pričali o tome, ali to nije stvar koja mene opterećuje. Ne živim na opterećenje društva. Mladi smo, zdravi, živimo život i volimo se više od 80 posto parova koji imaju prstenje, djecu... Kad poželimo napraviti sljedeći korak - on će se dogoditi. Ne volim ništa isforsirano, a najmanje bih voljela da je to isforsirano", zaključila je Sandra.

Pročitajte više