Sarah Jessica Parker "žigosala" sina Obaminim grbom

MODNA ikona, ali samo na televizijskom ekranu, svoje političko uvjerenje svjesno je prenijela i na sina. Sarah Jessica Parker nakon što (ni)je zablistala na crvenom tepihu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, prošetala je ulicama New York u zimskom izdanju.

U zimskom izadnju prošetali su ulicama New Yorka

Na sina Jamesa zakačila je bedž s likom novoizabranog predsjednika Amerike Baracka Obame. U poluurbanom looku, njih dvoje ponosno su "odradili" jutarnju šetnju i doručak u gradu. Maleni iako vjerojatno ni ne zna što je politika, jasno je bio deklariran. Povijesni izbor prvog crna kao predsjednika Amerike Jessicu je kao i mnoge druge glumce oduševilo do te mjere da su se svi odlučili za podršku tog odabira.

Zvijezda koja se proslavila ulogom kolumnistice u megapopularnoj serije "Seks i grad" nikada se nije libila javno izreći svoj politički stav, ali etiketirati sina za nešto "ozbiljno" ipak je pitanje odgoja. Sarin izbor bio je jasan. Obama je i uzor malog Jamesa koji nije ni svjestan tko je uopće Obama. Tu se otvara jedno diskutabilno pitanje je li to uopće socijalno prihvatljivo.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više