Saša, Tin i Kedžo prekinuli turneju nakon svađe s menadžerima

PRVOM hrvatskom boy bandu ne piše se dobro. Naime, nakon deset od 29 najavljenih koncerata na ljetnoj turneji, ista je prekinuta zbog svađe članova benda s menadžerima Duškom Srijemcem i Denisom Kadićem.

Kako piše časopis Extra!, menadžer Duško Srijemac optužuje Sašu, Tinu i Kedžu za megalomanske financijske prohtjeve te neprofesionalnost, dok oni uzvraćaju optužbama, tvrdeći kako u jednom trenutku više nisu mogli vjerovati menadžerima.

"Iako smo po koncertu prodavali jedva 250-300 karata, svaki od njih je tražio tisuću eura po nastupu, uz plaćeni smještaj, hranu i plesačice. Kadić i ja na to nismo mogli pristati jer bi trošak bio pokriven samo pod uvjetom da svaki njihov koncert posjeti najmanje tisuću ljudi i plati ulaznicu 30 kuna." – izjavio je Duško Srijemac, dodajući kako je razlog slaboj posjećenosti koncerata ipak opća nezainteresiranost publike za bilo kakve koncerte na Jadranu.

"Čak su i Nina Badrić i Ivana Banfić jedva prodale stotinjak ulaznica, a ovi dečki su objavili prvi album prije mjesec i pol. Publika ne zna njihov repertoar, a oni su poistovjetili medijski eksponiranost s posjećenošću koncerata." – kazao je Srijemac, pa dodao kako je organizacija koncerata i nastupa od samog početka turneje bila u "općem neredu".

"Došlo je do toga da Lozarova djevojka stoji na ulazu i kida karte, a Viktor Drago, koji se trebao brinuti za styling, postao je alfa i omega u svim stvarima." – zaključio je Srijemac.

Članovi benda nakon desetog od 29 predviđenih nastupa otišli su na godišnji odmor, ali su pristali komentirati naprasni prekid turneje.

"Odradili smo deset vrhunskih koncerata na kojima nas je ukupno vidjelo barem 15-tak tisuća ljudi. Ni na jednom koncertu nije bilo manje od 500 ljudi, a na 29 koncerata nismo mogli pristati jer bi to značilo da svaki dan nastupamo u drugom gradu i sami vozimo po nekoliko stotina kilometara." – izjavio je Tin, ne spominjući svađu s menadžerom.

Saša je ipak bio nešto oštriji prema Dušku Srijemcu i Denisu Kadiću, sada već bivšim menadžerima benda.

"Smatram da su nam koncerti bili iznimno dobro posjećeni, unatoč krizi hrvatske estrade i nezainteresiranosti publike. Istina je da su moja djevojka i još nekoliko naših prijatelja kontrolirali broj prodanih ulaznica jer u jednom trenutku više nismo vjerovalo menadžerima. Smatram da nam je ovo iskustvo i dobra škola za ubuduće i da ćemo dobro paziti tko i kako će se brinuti o nama u budućnosti." – izjavio je Lozar.

Pročitajte više