Savršena Megan Fox u prvom planu na premijeri nastavka Transformersa

AKO ŽELITE da na premijeru filma stigle što više novinara i fotografa onda definitivno morate pozvati Megan Fox da se prošeta ispred plakata za film. Jednu takvu pomutnju uspjela je napraviti na premijeri nastavka filma "Transformers".

"Ja ljudima izgledam kao da sam neka promiskuitetna osoba. Misle da sam seksualno agresivna i divlja"

Najljepša žena na svijetu, po sudu mnogih muškaraca, ali i pravih esteta čiji je posao da kategoriziraju lijepe i one manje lijepe, u lepršavoj ljubičastoj haljinici mamila je poglede svih okupljenih. Iako je bila decentna, haljinica je ipak otkrivala glumičine mnogobrojne tetovaže. Kako je i na parišku premijeru stigla bez ikakve muške pratnje, Megan je jasno dokazala da je još niti jedan muškarac nije dovoljno vrijedan.


"Ja ljudima izgledam kao da sam neka promiskuitetna osoba. Misle da sam seksualno agresivna i divlja. Ja sam sve samo ne takva", nedavno je izjavila zvijezda filma "Transformers". "Mi smo zapravo plaćeni da izigravamo privlačnost i ljubav. Drugi ljudi plaćaju kako bi nas vidjeli dok se ljubimo, diramo i imamo intimne odnose s ljudima koji nam nisu ništa u životu. Na neki način je to zaista odvratno", priznala je Megan koja je svjesna da ju javnost ne doživljava onakvom kakva je zapravo.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više