Savršena mirisna linija za prvi dan jeseni

Foto: Press

UGODNI mirisi prvih pečenih kestena, pokošene ljetne trave i palog lišća vesele nas i podsjećaju na novi period pred nama, period u kojem počinjemo nositi topliju odjeću, provoditi vrijeme u udobnosti doma i uživati u društvu najbližih uz dobro štivo ili seriju. Iako kožu u hladnijim danima pokazujete sve manje, na brigu i njegu oko nje ne biste smjeli zaboraviti. Nahranite ju njegujućom linijom proizvoda Love Beauty & Planet koja dolazi u kombinaciji ulja sandalovine i Shea maslaca.

Neka kombinacija mirisa sandalovine i shea maslaca nježno osvježi vašu kožu i kosu dok je čini dugotrajno svježom. Zdravi sjaj kože i kose imperativ je svake sezone, pa tako i ove jeseni, a postići ćete ih korištenjem upravo šampona, regeneratora i gelova za tuširanje iz Shea Butter & Sandalwood Oil Love Beauty & Planet linije proizvoda.

Što je toliko dobro u shea maslacu, da ga beauty brendovi redovito uvrštavaju u svoje proizvode?

Shea je tradicionalni afrički sastojak koji štiti kosu i kožu od štetnih vanjskih utjecaja, poput vrućeg i suhog zraka prepoznatljivog u tim krajevima. Uz promišljeno kultiviranje i održivost, prirodni shea maslac sljubljuje se u predivnoj mirisnoj LBP liniji. Baš kao i senzualno ulje sandalovine iz etičkih izvora, koje podsjeća na drvenastu balzamičnu notu mirne. Dašak egzotike u ranu jesen, jer zašto ne bismo mogli misliti o toplijim ljetnim danima i u jesen?

Pročitajte više