Savršene obrve uz wet n wild®

Foto: Press

VOLITE vaše obrve, ali nekako im uvijek nešto nedostaje. Ne sviđa vam se neprirodan izgled umjetno iscrtanih obrva, uzmite stvari u svoje ruke i vrlo jednostavno oblikujte lijepe i prirodne obrve koje će nadopuniti vaše lice. I zapamtite, ne pretjerujte – obrve moraju biti uredne i lijepe, stoga odaberite nijansu u skladu s vašom bojom kose i istaknite ljepotu!

wet n wild® Ultimate Brown Pomade

Prirodno? Zahvaljujući wet n wild® Ultimate Brow Pomade. Sa svojom gel-kremastom formulom lako se postiže punija, ravnomjernija boja na obrvama, čineći da dugoročno izgledaju gušće i preciznije. Ovaj proizvod je visoko pigmentiran, izrazito kremast i lako se blenda. Za prirodniji look dovoljno je samo lagano premazati obrve. Dolazi s ugrađenim aplikatorom – četkicom, tako da ga je jednostavno nanositi čak i u pokretu. Sadrži ulje sjemenki ploda marakuje, arganovo ulje te vitam E čime hrani i jača vaše obrve. Dolazi u tri nijanse – Medium Brown, Brunette i Expresso.

Ulitame Brown Pomade za obrve su Cruelty-free, gluen-free, fragrance-free te su pogodne za vegane.

wet n wild® Ultimate Brow Kit

Želite savršene obrve? Ako su vaše obrve neposlušne, rijetke ili tanke, wet n wild® Ulitmate Brow Kit je kao stvoren za vašu torbicu. Sadrži pincetu, četkicu za obrve, 2 sjenila u prahu I vosak za fiksiranje – sve na jednom mjestu.

Dolazi u dvije nijanse – već poznati Ash Brown i te od ove jeseni nova nijansa Soft Brown

wet n wild® Ultimate Brow Retractable Pencil

Olovka za obrve sa svojim preciznim trokutastim vrhom omogućuje prilagoditi izgled obrva od šik i tankih do velikih i podebljanih. Bez obzira na željenu širinu ili oblik, ova olovka obećava nevjerojatne obrve sa svakom upotrebom! Formulirane su voskom palminog drveta za održavanje izvrsne stabilnosti boje. 

wet n wild® Color Icon Brow Pencil

Za efekt punijih obrva, ova olovka za obrve sa funkcionalnom četkicom, omogućava izrazito jednostavno oblikovanje u samo nekoliko poteza kojim se rijetka obrva u tren pretvara u gustu i savršeno oblikovanu. Nakon popunjavanja obrva olovkom, koristite četkicu namijenjenu za raščešljavanje i u tren obrva postaje senzacionalna.

Mi slušamo naše kupce i fanove! Pridružite nam se i pratite nas na Facebook i Instagram stranici.

www.facebook.com/wetnwildcroatia/
www.instagram.com/wetnwildcroatia/

Pročitajte više