Saznajte kamo za Badnjak i Božić ako niste ljubitelji okupljanja na polnoćkama

BOŽIĆNI blagdani ne znače automatski i blagdansko mrtvilo te prisilno druženje s rodbinom i prežderavanje za stolom. Tijekom božićnog vas vikenda u gradovima diljem Hrvatske očekuje pregršt blagdanskih partija, a na vama je samo da odaberete u kakvim ćete ritmovima uživati na Badnjak i Božić. Mi vam donosimo samo kratki pregled događanja.

ZAGREB

Očekivano, najveća klupska ponuda i ovih vas blagdana očekuje u metropoli. U klubu Piranha vas 24. prosinca očekuje "Unwrapped X-Mas" uz live nastup Connecta i Ive Ajduković. U Aquariusu možete uživati uz "Blackout Classics", a u Saloonu vas očekuje "Badnjak with DJs Dejan, Damien & Sardi". Badnjak u Močvari možete provesti uz "Twilight Party - Dark Side of 80's with Tomi Phantasma & Marin", a Purgeraju vas čeka "Badnjak u Purgeraju by Debeli Šef" te DJ Unclefunk na Božić. Medika je za vas pripremila "Punkom protiv Badnjaka: Leech Feast/Passive Aggressive/True" te dan kasnije "Punk-Rock-Steady! party: DJ's Monkey Tunes (Švicarska), Meniga i gosti". U Legacy klubu na Badnjak se održava "Dirty X-Bass - Urban Jungle Bells". U Hard Placeu vas očekuje "Veliki rock Badnjak: Problem Child (AC/DC Tribute)", a ljubitelji narodnjačkih zvuka mogu se zaputiti u Fontanu na "Tradicionalni Badnjak". Boogaloo je 25. prosinca pripremio "Božićni party", uz DJ-e Bencarića & Mrxa. U The Bestu će Magazin održati božićni koncert.

OSTATAK HRVATSKE

U riječkom klubu La Noche na Badnjak vas očekuje "Psychedelic Xmas: Rio, Radical Fusion, Nard, Obeah, Thaitoytom, OfCaShEeP", a u Stereo dvorani "Točka Revival Party - Christmas Edition", dok je Božić ondje rezerviran za "Stereoklubbing vs. Protokol". U riječkom Galileo Baru vas očekuje "Badnjak Recesija Party", a 25. prosinca "Božićni Party - Nastavak Recesije". Roots Daughters, Jah Pants i Balkan kolektiv na Božić vas očekuju u riječkom Palachu. KUD Idijoti na Badnjak nastupa u puljskom Uljaniku.

U O'Hari u Splitu vas na Badnjak očekuje "Christmas Eve with Neno Belan", a dan kasnije "Kopito & Banana Summer Christmas Party". U Quasimodu vas na Badnjak očekuje "Matanovka by DJ Matan", a na Božić nastup Letu Štuka. U Mississippiju u Splitu na Badnjak nastupa Neda Ukraden. U splitskom disco baru Vanilla na Božić nastupa Sandi Cenov. "Božićna Dance Korida: Marko Nastić, Ivan Mastermix, Virgin Helena, Pero FH, Edy C, Okac, Mariano Mateljan" održat će se 25. prosinca u Spaladium Areni.

Tomislav Bralić i klapa Intrade na Božić nastupaju u zadarskom Arsenalu, dok vas 25. prosinca u primoštenskoj Aurori očekuje Jole. Zlatko Pejaković Badnjak će sa svojom publikom dočekati u Lampašima u Jastrebarskom. U klubu Mea Culpa u Varaždinu vas očekuje "Božićni party" uz DJ Smukyja i vruće pomoćnice Djeda Mraza. U dubrovačkom klubu Revelin očekuje vas "Badnjak uz Soulfingerse" te dan kasnije, 25. prosinca, "Božić uz TBF".

Pročitajte više