Scarlett Johansson pali se na Woodyja Allena

SCARLETT JOHANSSON, 20-godišnja filmska zvijezda koja sa slavnim redateljem i glumcem Woodyjem Allenom upravo snima u Londonu, u svakom se pogledu oduševila 70-godišnjim genijalcem.

Scarlett je izjavila novinarima "Cosmopolitana" kako je Woody seksipilniji čak i od njenog sadašnjeg ljubavnika Josha Harnetta, ali im je otkrila i neke svoje male tajne.

Priznala je da nema ništa protiv seksa već na prvom sastanku, te da su joj najdraži dio tijela njena stopala. Kao slučajno dodala je da se najseksipilnije osjeća u muškoj košulji.

Allen joj je uzvratio komplimentom da je prirodno nadarena, lijepa i erotična, te da izgleda kao da ju je sam Bog dotaknuo.

Što se, pak, Allenovog ljubavnog života tiče, o tome bi se mogla snimiti pozamašna televizijska sapunica.

Ženio se samo tri puta, ali je imao niz ljubavnica među holivudskim zvijezdama poput Diane Keaton i Miae Farrow, kojima je konstantno davao uloge u svojim filmovima.

Veliku je buru izazvao i ljubavnom aferom s posvojenom kćerkom Miae Farrow, 35 godina mlađom Koreankom Soon-Yi Previn, s kojom se oženio prije osam godina. Zbog toga mu je Miain bivši suprug Frank Sinatra obećao "polomiti noge".

Pročitajte više