Schwarzenegger se kaje zbog preljuba i žali što se razveo: To je moja najveća greška

Foto: Profimedia/EPA

Glumac Arnold Schwarzenegger (76) je nedavno iskreno progovorio o preljubu i otkrio u kakvom odnosu je s bivšom suprugom, novinarkom Mariom Shriver (67).

"To je samo moj zajeb", rekao je glumac o svojoj aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Baene, zbog koje se rastao od bivše supruge 2011. godine. Glumac je sina Josepha dobio s Mildred samo pet dana nakon što je njegova bivša supruga rodila sina Christophera. Međutim, priznao je kako se on i bivša supruga nisu svađali te su ostali u dobrim odnosima.

"Moje poglavlje s Marijom će trajati zauvijek. Iako je to drugačiji odnos, nemam razloga osjećati ništa osim ljubavi prema njoj", ispričao je glumac za People. Arnoldu su djeca na prvom mjestu, a on je sada sreću pronašao s fizioterapeutkinjom Heather Milligan (48).

"Uvijek smo jasno govorili da djeca ne bi trebala patiti zbog afere. I ona ima svoju vezu, ja imam svoju, ali uvijek komuniciramo o djeci, o praznicima, o rođendanskim zabavama i zabavama za Majčin dan i Božić", ispričao je. Podsjetimo, osim Christophera, Schwarzenegger i Shriver imaju kćeri Katherine (33) i Christinu (32), kao i sina Patricka (30).

Pročitajte više