Sean Connery optužen za maltretiranje susjeda

SUSJED najpoznatijeg Jamesa Bonda, Seana Conneryja, traži od poznatog glumca 30 milijuna američkih dolara odštete zbog maltretiranja i pokušaja da ga prisili na iseljavanje iz kuće koju dijele.

"Bez obzira na filmsku sliku profinjenog Jamesa Bonda, optuženi Connery, u pravoj maniri dr. Jekylla i g. Hydea, u stvarnom životu je zlostavljač koji ne poštuje pravila dobrosusjedskog ponašanja i pristojnosti", navodi se u tužbi.

Liječnik Burton Sultan, oftamolog, stanuje sa suprugom i kćerima na prva četiri kata šesterokatnice u tudor stilu, izgrađene 1869. na East Sideu na Manhattanu. Connery sa suprugom živi na posljednja dva kata.

U tužbi se navodi da je renovacija stana, koju je Connery započeo u rujnu 2001., izvor stalne buke, smrada, curenja vode i najezde štakora. Oštećena je i kolekcija Sultanova viktorijanskog namještaja i namještaja od trstike.

Poznati susjed Sultanove ometa i glasnom glazbom koju pušta u bilo koje doba dana, a dužan je i 15.747 američkih dolara za održavanje kuće i režije, navodi se u tužbi.

Pročitajte više