Seks dnevnici, trudnoća i drugi kraljevski skandali: Top 5 tračeva koji prate Kate Middleton

Foto. Splash

OMILJENA članica kraljevska obitelji proslavila je 34. rođendan. Kate Middleton slavila je u krugu najmilijih, uz supruga princa Williama te princa Georgea i malenu princezu Charlotte, a za to vrijeme su strani magazini objavljivali tračeve o lijepoj Vojvotkinji od Cambridgea.

Ovo su top 5:

- OK! magazin pisao je kako su Kate Middleton i suprug princ William preuzeli krunu nakon što je Kraljica Elizabeta II tijekom božićnih praznika odlučila predati prijestolje. Taj je trač već demantiran.

- Life&Style prije par dana objavio je vijest kako vojvotkinja čeka svoje treće dijete. Nikakva službena vijest nije izašla, a kada je o tako velikim stvarima riječ, članovi kraljevske obitelji i službeno objave sretnu vijest. Za sada su u igri samo mali George i njegova sestrica Charlotte.

- National Enquiere je nekoliko tjedana prije Kateinog rođendana pisao kako se vojvotkinja izgladnjuje te je to razlog njezine pretjerane mršavosti.

- U istom trač magazinu izašla je i priča kako su nestali tajni "seks dnevnici" Williamove supruge te da je nastala panika na dvoru. Naravno, ispostavilo se da je sve izmišljeno.

- zadnji trač koji je pratio članicu kraljevske obitelji bio je vezan ni više ni manje već uz Kim Kardashian. Star magazin pisao je kako su njih dvije zaratile jer se Kim na silu želi družiti s njom. Naravno, nema nimalo istine ni u tom traču.


Jedino što se službeno zna jest to da je Kate doista proslavila rođendan, a stigla je i službena čestitka na Twitteru.

Iza obitelji je bio uzbudljiv tjedan jer je George krenuo u malu školu te je opet pokupio sve simpatije. 

Pročitajte više