"Seks i grad" obasjao ulice New Yorka

POČETAK snimanja nastavka filma "Seks i grad", izazvao je veliki val oduševljenja među obožavateljima. Poznata četvorka pokazala je nove setove skupocjene garderobe,zadovoljne osmijehe i zavidne figure, ali scenarij filma još uvijek je strogo čuvana tajna. Međutim, neki mediji nagađaju da, s obzirom na to da Carrie na ruci ne nosi vjenčani prsten koji joj je Faca u prvom dijelu filmskog uprizorenja kultne serije stavio, u novom nastavku možemo očekivati zahlađenje između kultnog para.

U prvom "Seks i grad" filmu, koji je postigao velik uspjeh prošle godine, Carrie i Faca su se konačno oženili, no kako to inače biva kada je prava ljubav u pitanju, ništa nije tako jednostavno kako se čini na prvi pogled. Parker se na posao vratila nakon deset tjedana nakon što je surogat majka rodila njene blizanke Marion i Tabithu.

Sve četiri glumice, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon (Miranda Hobbs), Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt) i Kim Cattrall (Samantha Jones) pojavit će se u nastavku filma koji se u kinima očekuje u svibnju 2010-te godine.

Pročitajte više