Seksi "Bombshell" novcem Sandre Bullock htjela otvoriti striptiz klub?

SAPUNICA oko nevjere Jesseja Jamesa, supruga Sandre Bullock, dobila je još jedan nastavak. Sada se pak javio bivši suprug Michelle "Bombshell" McGee koji tvrdi da je striptizeta bila opsjednuta voditeljem te da je htjela izvući novac od njega. "Imali smo problema tijekom braka, a jedan od tih problema bila je Michellina opsjednutost Jessejem Jamesom", izjavio je za Insider's, Shane Modica.

"Htjela je imati novac i slavu"

Naime, kako tvrdi bivši suprug Jessejeve ljubavnice, Michelle je izrezala njihove fotografije s vjenčanja te je umjesto suprugove glave zalijepila onu supruga Sandre Bullock. Modica također priznaje da vrlo dobro poznaje "Bombshell" i da je siguran kako je ona htjela profitirati tom vezom. "Znam kako radi. Htjela je živjeti život kakav ima Jesse, imati novac i slavu", rekao je Shane.

Osim njega, još se jedan neimenovani izvor oglasio te ispričao medijima da je ljubavnica htjela otvoriti striptiz bar te noćni klub, koji bi financirao Jesse, odnosno Sandra Bullock s obzirom da je opće poznato tko zarađuje u njihovu domu, međutim Jesseju se nije svidjela ta ideja pa je Michelle cijelu priču odlučila plasirati u medije.

Pročitajte više