Seksi crvenokosa na crvenom tepihu Oscara otkrila veliku tajnu Igre prijestolja

Foto: Splash

MOŽDA su The Revenant i Leo DiCaprio bili top tema sinoćnje dodjele Oscara, no sa crvenog tepiha je procurila i jedna vijest koja će oduševiti fanove Igre prijestolja.

Upozoravamo, slijedi SPOILER!

Prelijepa Sophie Turner stala je pred fotografe i najprije im oduzela dah dubokim dekolteom, a zatim i informacijom direktno sa seta popularne serije. Sophie koja u Igri prijestolja glumi Sansu otkrila je naime da njen lik u ovoj sezoni neće biti ubijen - iako je posljednji nastavak prošle sezone ukazivao da je više nećemo previše gledati.

"Stalno neka smrt, smrt, smrt... Ja sam zapravo OK u ovoj sezoni", rekla je novinarima, a otkrila je i da se spremaju velike stvari za Sansu.

"Ova je sezona stvarno, stvarno velika za Sansu. Vjerojatno njena najbolja sezona dosad, jer će napokon uzeti stvari u svoje ruke. Napokon će dobiti poštovanje koje zaslužuje, bježat će, ali bit će to sjajno", otkrila je Sophie.

Sansa je na kraju posljednje sezone skočila s velike visine u pokušaju bijega od svog okrutnog supruga, stoga je njena sudbina bila nejasna.

Još je uvijek nepoznato i što će se dogoditi s Jonom Snowom, osobito nakon što je R. R. Martin priznao da su u seriji već ubijeni mnogi likovi koje on još nije otpisao, a dodao je i da bi povratak nekih likova iz mrtvih svakako bio odličan zaplet kojeg vrijedi razmotriti.

Pročitajte više