Seksi Nikolina Pišek naciju počastila vlastitim amaterskim toples fotkama

NA INTERNETU su osvanule toples fotografije, po mišljenju mnogih, najseksipilnije hrvatske TV voditeljice, Nikoline Pišek. Voditeljica se pomoću mobitela fotografirala sama u kupaonici dubrovačkog hotela Rixos Libertas koji broji pet zvjezdica. Kako je tih dana bila odvojena od dečka Kristijana Curavića, Nikolina ga je htjela počastiti golišavim fotkama, a sve je krenulo po zlu kada je mobitel kojim se fotografirala izgubila tijekom boravka u Dubrovniku. Kako se to dogodilo za vrijeme ljeta i kako nitko nije objavio slike, Nikolina je pretpostavila da je njezin izgubljeni mobitel zapravo završio u moru.

Na njezino razočaranje, nepoznati nalaznik mobitela fotografije je objavio na internetskom forumu, odakle su se dalje proširile. Tako su završile i na naslovnici novog izdanja časopisa Stars, za koji je Nikolina "mrtva - hladna" komentirala kako se taj put jednostavno morala fotkati, jer je u kupaonici "rasvjeta bila tako dobra da nije mogla odoljeti, a da se ne uslika". Fotografije su isključivo bile namijenjene njezinom dečku Kristijanu Curaviću, a voditeljica zasigurno nije ni sanjala da će se u tom izdanju pojaviti na naslovnicama tabloida i na zadovoljstvo cijele nacije. 

Voditeljica se zbog golišavih fotografija ne srami jer, kako kaže, mnogi su to napravili prije nje pa im ništa nije bilo. Nikolina je ovim činom sama sebi uskočila u usta, jer je prije nekog vremena izjavila da joj mobitel služi samo za jednu svrhu - a to je obavljanje poziva i pisanje SMS poruka, dakle, za komunikaciju. "Nisam tip koji u porukama svašta piše ili šalje golišave fotografije. Mobitel mi služi za osnovnu komunikaciju", rekla je Niki.

Jednu od najseksipilnijih vladarica ekrana, na oduševljenje muškog dijela publike, trenutačno možemo vidjeti u čak dva angažmana Nove TV. Nikolina je voditeljica regionalnog reality showa, Operacije Trijumf, a svaki tjedna domaćica je i Red Carpet Lighta, takozvanog "mlađeg brata" nedjeljne emisije koji se emitira dan kasnije, ponedjeljkom.

K.H.
Foto: Index

Pročitajte više