Najpraćenija žena na Instagramu ponovo napušta društvene mreže: Prestara sam za ovo

Foto: EPA

U TIKTOK Liveu pjevačica i glumica Selena Gomez objavila je da ponovo uzima pauzu od društvenih mreža, i to u trenutku kada je zasjela na prvo mjesto najpraćenijih žena na Instagramu, preuzevši tu titulu od Kylie Jenner

"Uzimam drugu pauzu od društvenih mreža jer sve je ovo postalo malo smiješno. Imam 30 godina i uistinu sam prestara za ovo. No volim vas sve puno i vidjet ćemo se uskoro. Samo ću uzeti malu pauzu od svega", rekla je Selena Gomez, a ubrzo je otkriven i razlog te odluke.

Naime, na TikToku se pojavio video koji je snimila jedna njezina obožavateljica, koja u njemu implicira da je video Hailey Bieber objavljen u siječnju na toj društvenoj mreži bio "suptilan udarac" Seleni Gomez. U tom isječku manekenka i supruga Justina Biebera, bivšeg dečka Selene Gomez, otvara usta na viralni audiozvuk zajedno s dvije prijateljice, uključujući i Kendall Jenner.

Njih tri "govore": "Ne kažem da je to zaslužila, nego govorim da tajming od Boga uvijek onaj pravi." Iako u videu nisu niti jednom riječi spomenule Selenu, on je izbrisan ubrzo nakon objave, a Selena je tada svojim obožavateljima poručila da njoj "takve stvari ne smetaju", ali i da oni budu ljubazni prema svime.

U sve se uključila i Kylie Jenner

Osim toga, ranije ovog tjedna Selena je odgovorila na video u kojem Hailey Bieber kao domaćica Drop the Mica, zajedno s Method Manom, na spomen Selenine prijateljice Taylor Swift svojim pokretima tijela pokazuje da joj se povraća na nju. Selena je na to poručila: "Žao mi je, ali moja najbolja prijateljica jest i uvijek će biti jedna od najboljih u igri."

U sve se "uključila" i Kylie Jenner koja je svojim Instagram Storyjima zapravo ismijala Selenu Gomez i njezinu izjavu kako je slučajno previše "laminirala" obrve. Riječ je o tretmanu koji je relativno sličan minivalu za kosu, gdje se uz pomoć kemijske otopine obogaćene keratinom, koja se nanosi na obrve uz pomoć češlja, dlačice namještaj u određeni položaj.

@devotedly.yours

I could be reaching, but it definitely feels like Kylie Jenner’s IG stories were towards Selena Gomez. Especially the screenshot of her facetime call with Hailey Bieber. This feels very HS

♬ original sound - Nuha

Nekoliko sati nakon što se Selena "požalila" svojim obožavateljima, Kylie Jenner je potpuno našminkana snimila selfie, a preko obrva je značajno napisala: "Ovo je bila nesreća?" Nakon toga je objavila i snimku zaslona nastalu tijekom FaceTime poziva s Hailey Bieber, koju je uvećala samo da se vide obrve.

Nije nepoznanica da Selena Gomez i društvene mreže već godinama imaju kompliciran odnos te je već nekoliko puta napravila pauzu na Instagramu, a 2019. je otkrila i da je izbrisala aplikaciju jer se zbog negativnih komentara njezinih objava osjećala depresivno.

Pročitajte više