Selena Gomez progovorila o liječenju teške depresije: "Boravak na klinici bio je najteža stvar u mom životu"

Foto: Instagram

SELENA GOMEZ se vratila u javnost nakon nekoliko mjeseci liječenja depresije i to na naslovnici Voguea, a u intervjuu je progovorila o bolesti i teškom razdoblju koje je iza nje. Pjevačica je prošle godine doživjela potpuni slom koji je kulminirao kada se srušila na nastupu, ali čini se da se stvari popravljaju i da su depresija, anksioznost i panični napadi iza nje.

U intervjuu za Vogue rekla je da joj je boravak na klinici bio najteža stvar u životu, ali i najbolje što je napravila za sebe. Živjela je bez mobitela i interneta i kaže kako je to super iskustvo, pa se ne planira vraćati na društvene mreže. Njezin profil na Instagramu vodi asistentica, a Selena ne želi znati ni lozinku.

Popularna pjevačica rekla je da su je gotovo uništili njezini strahovi prije nastupa, panika nakon istih, komentari na društvenim mrežama i virtualni svijet u kojemu je bila izložena kritikama na račun svog izgleda, ponašanja i pjevanja.

Nakon bolničkog liječenja i terapije s konjima, Selena kaže da se osjeća jako dobro i da vjeruje kako je 2017. njezina godina.

Pročitajte više