Seoska gatara Dvini prorekla sudbinu: Nikad se nećeš udati!

SVIZAC je počeo "furati" novi film - nakon što je popustio pod Jeleninim nasrtajima, i nekoliko puta joj se uvukao u krevet, ulijevajući "prevarenoj" manekenki nadu kako bi s njom mogao (i želio) ostvariti nešto više od platonskog prijateljstva, naglo se predomislio te sad mladu Riječanku ne želi više ni pogledati."Ne volim kad netko pravi budalu od mene", bijesno je prosiktala Rafi, koji ju je pokušavao utješiti, aludirajući, jasno na Svisca.

Međutim, Svisca čini se muče neki drugi, veći problemi od bijesne Jelene Urukalo. Njegovo vidno loše raspoloženje počelo je ići na živce i ostalim farmerima, a posebno novoizabranoj i posljednjoj duelistici Dvini Meler. Jelena pak smatra da je Svizac ljut zbog njezinog izbora slugu, te smatra da mu je potrebna liječnička pomoć. "Svi mu idu na kurac, a pogotovo ja!", zaključila je Jelena, čekajući da je netko razuvjeri, a kako nitko nije reagirao, Jelenino "pecanje" komplimenata nakratko je palo u drugi plan.

Farmeri se pridržavaju zavjerničkog plana - Dvina mora hitno van!

Za prvog duelista Farme farmeri su, kako je i bilo dogovoreno ranije, izabrali Dvinu. Jedina koja je u ovom izboru "diplomatski" postupila bila je Ivana Marić, koja je svoju šibicu umjesto Dvini, udijelila Rafi, unaprijed svjesna da njezina odluka ne može ni u kojem slučaju utjecati na konačnu. Dvina će se sutra boriti s farmerom kojeg izaberu gledatelji, a hoće li je i sutra spasiti karataški "mot", zbog kojeg je kako tvrdi Neno Pavinčić, prošli petak izašla iz Arene kao pobjednica znat će se sutra.

Ivana je pak rastrgana između želje za pobjedom, i želje za izlaskom - kako se show neočekivano produljio za tjedan dana, Ivana bi rođendan svoje ljubljene sestre Ane mogla propustiti. Ipak, odahnula je kad je posljednji prvi duelist od strane farmera izabran - i da na njegovom mjestu nije ona!

Farmu je posjetila i vračara - da natjecateljima malo zasladi posljednje dane seoske izolacije. Umjesto da posluša što joj gatara ima za reći, Jelena je podučavala nju vidovitosti, a Dvina, koja se za gatanje zainteresi0rala više od svih, od vidovite gospođe nije primila zadovoljavajuće "vijesti". "Nećeš se oženiti za svog sadašnjeg dečka, a ni u budućnosti", gospođa Nera šokirala je Dvinu svojom izjavom o ljubavnoj budućnosti seoske pustolovke, ali i tvrdnjom da će Dvina saznati tko su joj pravi prijatelji tek kad napusti show, implicirajući da će joj se to dogoditi u posljednjem dvoboju Farme, koji će se održati sutra!

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više