Serena Williams nasmijala internet videom u kojem ne može stati u suknju nakon poroda

Screenshot: Instagram

SERENA WILLIAMS našalila se sa svojim pokušajima da smršavi pet mjeseci nakon što su ona i suprug Alex Ohanian dobili drugu kćer. Sedmerostruka prvakinja Wimbledona priznala je da kasni oko mjesec dana u postizanju svog cilja vraćanja težine kakvu je imala prije trudnoće.

"Dobila sam ovu cool Valentino suknju kad sam bila trudna i mislila sam: 'Moći ću je obući kad ne budem imala trbuh', otkrila je teniska legenda (42) dok je stajala ispred ogledala u kupaonici. "Ne mogu stati u nju", priznala je nakon što se dva puta dobro namučila da navuče suknju.

 

"Houston, imamo problem", našalila se. "U redu, osjećam da bih mogla uspjeti ako odem u teretanu", rekla je s malo oklijevanja. Video završava prizorom traper suknje na vrhu komode s porukom za njezinih 17 milijuna Instagram fanova i pratitelja: "Natrag u ladicu.... Za sada!"

Trudnoću otkrila na Met Gali

Podsjetimo, Williams (41) i njen suprug dobili su drugo dijete u kolovozu. Bivša tenisačica sretne vijesti podijelila je na društvenim mrežama. Na Instagramu je uz fotografiju sa svojom obitelji otkrila i ime djevojčice - Adira River Ohanian.

Serena je na prošlogodišnjoj Met Gali u New Yorku, na koju je stigla sa suprugom, objavila da očekuje drugo dijete, kazavši novinarima da ih je onamo stiglo troje. "Bila sam jako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu", rekla je tada.

Prošle godine je rekla da se kani maknuti od tenisa i da želi proširiti svoju obitelj. Inače, kćer Olympiju rodila je 2017. Serena i Alexis upoznali su se 2015. u jednom hotelu u Rimu. Ubrzo su se zaljubili i krenuli izlaziti. Nakon godinu dana veze su se zaručili, a vjenčali su se 2017.

Pročitajte više