Serena Williams otkrila što se dogodilo kad se u banci pojavila sa svojim prvim milijunskim čekom

Foto: Instagram

SERENA WILLIAMS, najplaćenija tenisačica svijeta, tvrdi da u tenisu nikad nije bila zbog zarade,piše Business Insider.

"Nikad nisam igrala zbog novca. Mislila sam da jednostavno dođeš tamo i osvojiš trofej", rekla je za emisiju o osobnim financijama koju snimila producentska kuća Uninterrupted u vlasništvu jednog od najbogatijih košarkaša na svijetu LeBrona Jamesa.

"Nikad nisam razmišljala o novcu, igrala sam iz ljubavi prema tenisu", objasnila je slavna sportašica, te se prisjetila zgode kad je primila svoj prvi ček na milijun dolara.

"Novac nisam ni taknula, samo bih ga položila na bankovni račun. Sjećam se kad sam s čekom na milijun dolara došla na drive through bankovni šalter, pa su me poslali unutra.

Kad sam ušla u banku rekla sam im neka to samo stave na moj račun", kaže Serena.
Ispričala je da, iako dolazi iz skromne obitelji, nikad nije osjećala neimaštinu.

"Nas sedmoro je živjelo u dvosobnom stanu. Ne znam kako je roditeljima uspjelo da se osjećam kao da nam ništa ne nedostaje, ali tako je bilo. Kad sam zaradila novac nisam imala potrebu kupovati nešto", objasnila je.

Njen otac koji joj je godinama bio i trener, nikad se nije miješao u njene financijske odluke, niti tražio novac od nje.

"Još od tinejdžerskih dana sama sam donosila odluke vezane za financije, tako sam naučila koje su dobre, a koje loše", zaključila je Serena.  

Pročitajte više