Seve stigla u Opatiju sa zaručnikom

Dvojac nije krio da je zaljubljen, pa je tako "palo" i nekoliko izmjena nježnosti pred očima javnosti. Severina i Mate nakratko su se pojavili u hotelu "Kvarner". Iako su svi očekivali da se Seve u svom stilu neće pojaviti na generalnoj probi finalne večeri Dore, svoj je posao ipak korektno odradila.

Zaljubljeni se dvojac u hotelu zadržao tek kratko (dok proba nije završila), pozdravio se s par poznanika, uskočio u automobil i izgubio se. Severina će, zajedno s cijelom postavom bivših Novih fosila, nastupiti na večerašnjoj finalnoj večeri Dore.

Galeriju fotografija sa Severinine probe možete pogledati ovdje.

Dok prošlogodišnja hrvatska uzdanica na Eurosongu i dalje nastoji stvoriti fantomsku atmosferu oko sebe bježeći od oka javnosti, oni koje fotografi previše ne brinu su svakako Sandi Cenov i Alka Vuica koji nisu glumatali da ih smeta blicanje aparata u njihovu smjeru tijekom ispijanja popodnevne kavice na opatijskoj rivi. Sandi je u Opatiju doputovao sa suprugom i djetetom, dok je Alka došla podržati blisku joj prijateljicu Nikolinu Pišek dok odrađuje voditeljski posao na večerašnjoj završnici Dore.

Foto i tekst:B.S.

Pročitajte više