Severina bila na meti otmičara

SEVERINA je jučer u ekskluzivnom intervjuu Sonji Šarunić otkrila svoje neugodno iskustvo prilikom jednog nastupa iz  1993. Severina je otkrila da se nerado prisjeća tog zaprešićkog nastupa kad ju je pokušao oteti lokalni kriminalac. Rekla je kako je tada nastupala bez benda i svirala na matrice u malim diskotekama, a tijekom pauze između nastupa prišao joj je čovjek koji ju je pokušao oteti.

Pjevačica je u početku mislila da se radi o skrivenoj kameri te nije shvatila odmah ozbiljnost situacije. Kasnije su joj u svemu pomogli gardobijer kluba i njezin vozač kojem je otmičar zaprijetio nožem. Seve je u nevjerici odradila koncert do kraja, a otmičari su uhićeni. O ovome nije nikome prije pričala, jer joj je, kaže, tako preporučio tadašnji glavni policijski specijalac, javlja sevefanclub.com.

Otmičar je pokušao ponoviti otmicu prilikom jednog od nastupa i nekoliko godina kasnije. Severina je za kraj komentirala kako je stvarno sretna što joj se takvo što dogodilo kao mladoj djevojci te je tada imala dovoljno energije da nastavi dalje s karijerom i bez straha odrađuje koncerte.

Pročitajte više