Severina čestitala rođendan dragoj osobi: "21 godinu je s moje live strane srca..."

Foto: Instagram

SEVERINA je na Instagramu objavila video posvećen glazbenici Alenki Milano, koja joj je već 21 godinu prateći vokal na njezinim koncertima.

"21 godinu je s moje live strane srca... Ne bih mogla zamislit nijedan koncert bez nje... Sretan rođendan mojoj plavoj lutkici, magistri glazbe, mami, prijateljici i čudu od žene. Volim te mila moja do neba i sretan ti, najsretniji rođendanko", napisala je splitska pjevačica u opisu videa.

Čestitkama su se u komentarima pridružili brojni Severinini pratitelji. Osim sa Severinom, Alenka je nastupala s Petrom Grašom, Danijelom Martinović, Mineom, grupom Magazin i Oliverom Dragojevićem.

Inače, Severina se nedavno sukobila sa sestrom Marijanom Popović. Do incidenta je došlo u obiteljskom stanu u kojem živi njihova majka. Došlo je i do fizičkih ozljeda. 

Severinina majka Ana svjedočila je sukobu te je rekla da je Marijana došla "niotkuda, sama se bacakala" i da ovo "nije prvi put da prijavljuje sestru". O svemu se oglasila i Severinina odvjetnica, a javio se i Milan Popović

Pročitajte više