Severina (doslovno) zapalila Solaris

NEDAVNA operacija glasnica Severinu ipak nije spriječila da održi dugo najavljivani koncert u Šibeniku, kojim je hotelsko naselje Solaris proslavilo 40 godina uspješnog rada. Gala večera s oko dvjesto uzvanika pretvorila se u dernek kad je na scenu stupila splitska zvijezda, koju je održani koncert podsjetio na vremena kad je kao 16-godišnjakinja zarađivala pjevanjem na terasama.

"Ljudi moji, ja sam još u fazi rehabilitacije, evo, poslušajte kako govorim", rekla je na početku promukla Severina, ispričavajući se što jedva govori nakon što je prije nekoliko tjedana operirala glasnice. "Ovo će biti jedna humoristična večer, nadam se da ćete mi pomoći. Mislim, pažnju mogu skrenuti ako se skinem, ali ni to vam nije ništa novo", rekla je okupljenim poslovnjacima koji su kravate počeli odvezivati prvim taktovima njenih hitova.

Iako se odmarati mora još najmanje mjesec dana, Severina se nije štedjela na hotelskoj pozornici, a za stolovima, uz "gala večeru", komentirao se svaki njen pogled, pa i štikle na kojima su šibenske trendseterice napasale oči.

Poneseni ritmovima "Dalmatinke", neki su se posjetitelji toliko uživjeli uz Sevino izvijanje na pozornici da nisu primijetili kako im se skupocjeni aranžmani na stolovima (u sklopu kojih su i voštanice) uz nesretni spoj sa cjenicima pretvaraju u plamen, pa je mineralna voda u Solarisu služila i za gašenje vatre.

Oporavak za Severinu ne znači i ležanje doma - nakon promocije namještaja u srijedu, nastavlja s nastupima, a zatim i snimanjem albuma kojeg je na pozornici hotela Ivan najavila za veljaču ili ožujak sljedeće godine.

D.K.
Foto: D.M./A.Ba.

Pročitajte više