Severina: "Lola" je samo izlet u folk

POPULARNA Severina posljednjih dana snima spot za pjesmu "Lola", koju su mnogi okarakterizirali kao loš turbo folk. Ipak, pjevačica je za Exkluziv otkrila da je ta pjesma samo njezin izlet u taj žanr, ali da ne namjerava nastaviti u tom tonu. "Poznajem kompozitora pjesme koji je jako simpatičan i drag pa sam mu rekla ok, može", priznala je Seve koja dodaje da se sada, nakon kratkog izleta u narodnjake, vraća novom albumu kojeg snima s Goranom Bregovićem.

"Goran me tjera da sama pišem pjesme"

"Goran me tjera da sama pišem pjesme. Nisam ništa napisala već pet godina, ali on je odličan motor pokretač pa ćemo vidjeti", priznala je Severina koja svoje pjesme naziva "črčkicama". "Inspiraciju za pjesme nalazim u svemu. Pisci opće prakse pišu svaki dan, njima je to svakodnevna vježba. Prvo moram ući u praksu", dodaje Seve.

Podsjetimo, spot za pjesmu "Lola", koja se nalazi na kompilacijskom albumu Aleksandra Milića Milija - Miligram, je sniman na nekoliko lokacija u Podgorici i Beogradu, a premijeru možemo očekivati kroz dva tjedna. Aleksandar je poručio kako je već na snimanju shvatio da će spot nadmašiti sva njegova očekivanja, a s njim se slaže i Severina, koja je objeručke prihvatila ideju producentice i scenaristice Ivane Bajić pa je u spotu utjelovila seksipilnu osvetnicu, upravo onakvu kakvu je Marina Tucaković opisala u tekstu pjesme.

Pročitajte više