Severina napala vlast: Čudite se što je pucao... Vas dvojica ste mi oteli dijete

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

SEVERINA KOJIĆ se ponovno oglasila o oduzimanju skrbništva nad svojim osmogodišnjim sinom Aleksandrom. U statusu na Facebooku napala je vladu i sutkinju koja, kako ona tvrdi, zavlači slučaj nakon još jednog skijanja s klijentom.

Svoju objavu je naslovila: Za svu djecu stradalu od korupcije u državi.

"11 mjeseci nije "privremena mjera". 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom... U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sustav, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete", napisala je Seve.

Objavila je pjesmu Rođeno moje posvećenu svom sinu.

Podsjetimo, prije 11 mjeseci sud je odredio privremenu mjeru po kojoj Severina više ne živi sa sinom Aleksandrom. Dječak od tada živi s ocem Milanom Popovićem, a ona ga ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. 

Pročitajte više