Severina plakala na osječkom koncertu, uz nju bio i sin Aleksandar

Foto: Index/Matea Smolčić Senčar

SEVERINA je oduševila Osijek prvim koncertom u tom gradu nakon punih 12 godina.

"Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku izazvao je toliki interes da je dvorana Gradski vrt nekoliko dana zaredom mogla biti ispunjena, no Severina već godinama svoje poslovne aktivnosti organizira prema privatnima, odnosno prema svome sinu…", kažu organizatori. Naime, Aleksandar je bio uz nju u Osijeku.

Severina i zaplakala na pozornici

''Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na djecu onih koji su mi dolazili na koncerte dok su bili djeca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova - Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda i žao mi je što nismo bili u mogućnosti organizirati termine za još koncerata, ali obećavam Osijeku da ću doći uskoro ponovno, kao i svima koji su došli iz drugih gradova - da ću doći uskoro i u njihove gradove", izjavila je Severina.

Pjevačica se i, javljaju nam posjetitelji, rasplakala tijekom koncerta koji je bio jedan od njenih dužih. "Niste ok, imam šminku i ne želim plakat", našalila se suznih očiju. "Osim toga, sin mi je ovdje i srce mi je puno. Znate, kad je on bio mali, ja bih oblačila kostime, a on bi me pitao što to radim. Ja bih mu rekla da sam Superman pa on i danas misli da ja spašavam svijet. Možda i jesam neki akcijski junak. Ali akcijskom junaku se događaju gluposti", rekla je prije pjesme Ostavljena.

Na repertoaru se našlo preko 30 najvećih Severininih hitova odsviranih u pratnji pratećeg orkestra, koji je, posebno za ovu priliku, bio proširen, pa je tako osječka publika imala prilike uživati i u zvucima tamburice, violina, truba...

Pročitajte više