Severina iz ormara izbacuje haljinu u kojoj je uživala s Igorom prije dvije godine

Foto: Instagram

SEVERINA je obradovala pratiteljice objavom da poklanja haljinu Matije Vuice koju je na prijelazu između 2018. i 2019. godine nosila na Maldivima gdje je tad čekala Novu godinu s Igorom Kojićem.

S njima su tad bili i njen sin Aleksandar te Igorova rođakinja, a pjevačica je svakodnevno objavljivala zajedničke fotografije i snimke s odmora.

Par tad nije skrivao zaljubljenost, a Severina je objavljivala vesele snimke koje je snimio Igor te na fotografijama nije micala osmijeh s lica.

Međutim, otad se mnogo toga promijenilo.

Igor i Severina mjesecima nisu viđeni zajedno u javnosti, a već dugo nisu objavljivali ni zajedničke fotografije. Jedno vrijeme se nisu čak ni pratili na Instagramu.

Šuškanja o razvodu

Već se dugo šuška o navodnim problemima u njihovom braku. Severina je prošlo ljeto provela na hrvatskoj obali, dok je Igor većinu vremena na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Srbije.

Već neko vrijeme članovi obitelji Kojić te njihovi obiteljski prijatelji s estrade ne prate Severinu, no Igor je trenutno i dalje jedina osoba koju pjevačica prati na Instagramu, a ona je među tri profila koje on prati.

Srpski mediji jednom su pokušali saznati što se događa te su se uputili na adresu Kojića u Beogradu. U trenutku dok su novinari razgovarali sa susjedima iz kuće je izašao Severinin svekar Keba, koji je krenuo sa psom u šetnju. 

Iako na prvu nije htio komentirati odnos Igora i Severine, ipak je popustio pred pritiskom novinara. "Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade", rekao je nevoljko.

Severina i Igor zajedno nisu, sudeći prema posljednjim objavama na društvenim mrežama, proveli ni ovaj Božić ni Novu godinu.

Pročitajte više