Severina u novom spotu prvi put pokazala vjenčani prsten

Foto: Press

SEVERINA je danas točno u podne objavila spot za svoju pjesmu "Sta je svit".

U pitanju je najavni singl mjuzikla "Naša bila štorija" u kojem Seve i Goran Karan imaju glavne uloge.

"Pisma ''Sta' je svit'' može ući u bilo koji Disneyev crtani film. Lipa, jednostavna, emotivna, pisma 'za zauvik'", kazala je Severina nakon dovršetka snimanja spota.

Karan će u mjuziklu autora Nene Ninčevića i Gorana Karana te aranžera Nenada Šiškova utjeloviti Duju, mladog nogometaša Hajduka, koji je zaljubljen u 'ćer diretura Vinka, lijepu Anu.

Zbog stare svađe dvaju obitelji, Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe jer, kako kaže moto mjuzikla, sve ča ljubav složi nije grij. ''Sta' je svit'' Anin je i Dujin dijalog u najtežim trenucima njihova odnosa, a Severina i Karan su dočarali tugu koju likovi osjećaju.

Poznata pjevačica je premijeru prethodno najavila na Facebooku, gdje je zahvalila i svojim kolegama:

"Zahvaljujem Goranu Karanu i Neni Ninčeviću što su me uveli u njihovu bilu štoriju i čestitam im što su uz pomoć aranžera Nenada Šiškova priveli kraju snimanje ove splitske bajke. Čast mi je biti dio splitske ekipe koja pjeva u mjuziklu ''Naša bila štorija''. Uz Gorana Karana tu su i Tedi Spalato, Danijela Martinović, Giuliano, Arijana Čulina, Snježana Sinovčić-Šiškov i Stefan Kokoškov, sve odreda fantastični glazbenici. Darko Drinovac, moj dugogodišnji suradnik, radio je video spot i mislim da je kroz spot snimio jednu od najljepših razglednica Splita. Zahvaljujem i njemu, kao i Jeleni Balić i Sonji Dvornik na divnim fotografijama", napisala je Severina.

Pročitajte više