Severina priznala: "Milanu prijete da će nam oteti sina"

Foto: Instagram

SEVERINA i Igor Kojić su 3. veljače dali iskaze u službenim prostorijama policije u Beogradu, a pjevačica je između ostalog izjavila da se njen bivši zaručnik boji da će im netko oteti dijete.

"On je inspektorima rekao da dobiva prijetnje i da se boji da bi našeg sina neko mogao oteti", rekla je tada, kako prenosi Kurir.

Podsjetimo, Milan Popović podnio je tužbu protiv Severine i Igora zbog objavljivanja fotografija dječaka na kojima on nema majicu. 

Severina i Igor policiju su napustili pomalo nervozni.

"Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dvije krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu u Prekršajnom sudu u Zagrebu. Obje krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio", rekao je Severinin menadžer Tomica Petrović za srpski medij.

Milan je u ranijem intervjuu za srpski Blic rekao da tužbe podnosi zbog zaštite svog sina i dodao: "Obitelj Kojić je sastavni dio života Severine Kojić. Istina je da sam podnio nekoliko tužbi, a moj cilj je da obitelj Kojić ostane sastavni dio života Severine, a ne i sastavni dio života mog sina."

Pročitajte više