Severina progovorila o privatnom životu i problemima s Milanom

Foto: Instagram

SEVERINA je prošle godine medijima i javnosti bila jedna od najzanimljivijih osoba sa javne scene. Osim seksi fotografija i punih dvorana na koncertima, pažnju su privlačili i njezini sukobi s bivšim partnerom Milanom Popovićem koji je otac njezinog sina Aleksandra.

Pjevačica je u novogodišnjoj noći srpskim medijima ukratko komentirala godinu iza nas i naslove o odnosu s bivšim partnerom.

 
"Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja kolegica se puno ranije "isključila" i kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time što se piše, onda sam odlučila i ja to učiniti. Toliko toga krivog napišu da ljudi uopće ne mogu stvoriti pravu sliku, a mislim da ima puno boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vrijeme" rekla je Seve i osvrnula se na godinu iza nas.
 
 
"Čujem da se mnogi žale na 2016., ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći, ova godina bila lijepa. Imam svog muškarca uz sebe. Uživala sam s djetetom, svojom obitelji, imali smo puno koncerata. Godina je bila sasvim solidna."
 

Pročitajte više