Severina propustila priliku za svjetsku slavu

TAKO bar tvrdi naš omiljeni tračerski izvor tabloid "Svet" koji obožava objavljivati "senzacije" o popularnoj pjevačici kako bi se pokušao probiti na hrvatsko tržište.

Nova vijest vezana je uz snimanje prvog filma Gorana Bregovića "Karmen sa srećnim krajem" koji traži pravu glumicu za svoj projekt "koji željno očekuju u svijetu".

Nakon što su ga odbile neke slavne hollywoodske glumice i Arkanova udovica Ceca, novopečeni redatelj sjetio se Severine koja bi mu odgovarala zbog "glasa i stasa".

Sve je krenulo dobro dok naša pjevačica na završne pregovore u Beograd nije dovela svog novog ljubavnika "hrvatskog kralja tekstila" Srećka Vargeka koji joj je trebao kao iskusni biznismen pomoći u sklapanju što unosnijeg ugovora.

"Svet" tvrdi da je Vargek tom prilikom napravio ljubomornu scenu zbog poznate Bregovićeve reputacije zavodnika, iako mu žena Dženana uskoro treba roditi treće dijete.

Brega je naglo povukao svoju ponudu diplomatskim komentarom "kako je bolje da o svemu još malo razmisle" pa je Severina neobavljena posla otišla na Kubu.

Tabloid predviđa da je Seve izgubila priliku za svjetsku slavu, te da će zbog toga će uvijek žaliti.

Pročitajte više