Severina se oglasila na Instagramu nakon drame s Kojićima, evo što je objavila

Foto: Instagram

NAKON čitave drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem Igora Kojića, Severina se oglasila na Instagramu.

Pjevačica je objavila - sponzoriranu fotografiju. Čini se da je Severina odlučila iskoristiti čitavu situaciju za posao pa je objavila fotografiju nastalu u suradnji s jednom hrvatskom kompanijom. Fotografiju zasad Igor nije lajkao.

Podsjećamo, nakon šuškanja o problemima u braku, Igor je objavio ilustraciju kojom je insinuirao tko su "pokrovitelji njegovog braka". 

Označio je dva medija iz Srbije i Hrvatske te poručio: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate."

>>>Severina je komentirala objavu koju je Igor zatim obrisao, optuživala Olju i Kebu<<<

Uz ilustraciju je dodao i pjesmu Namćor Đorđa Balaševića. Objava je zatim nestala s njegovog profila, a prije toga komentirala ju je Severina. "Pokrovitelji su Olja i Dragan", napisala je najprije pa je dodala: "Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan."

Nakon toga njih su se dvoje prestali pratiti na Instagramu, a nju na toj društvenoj mreži ne prate ni Olja i Dragan Kojić koje je spomenula u spornim komentarima. Oni su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila ona.

Olja Kojić je nakon toga i zaključala Instagram.

Nakon toga Severina i Igor ponovno su se počeli pratiti na Instagramu.

Pročitajte više