Severina se pojavila ispred škole prvog dana nastave, osvanula fotografija

Foto: Instagram

NA INSTAGRAMU je osvanula fotografija Severine na prvi dan škole.

Pjevačica je otpratila sina Aleksandra u školu te se tamo susrela s prijateljicom Ivom Radić, koja je dopratila svoju kćer. Severina i Iva su se snažno zagrlile. Susret je zabilježila fotografkinja i Severinina prijateljica Sonja Dvornik.

Podsjećamo, Severina se posljednjih dana našla u fokusu javnosti zbog sukoba sa sestrom Marijanom. U priču se zatim uključio i njen bivši partner Milan Popović, a oglasila se čak i njena majka Ana

Igor i Milan se sprijateljili

Milan Popović sprijateljio se s njenim bivšim suprugom Igorom Kojićem te su se zajedno fotografirali s Aleksandrom. 

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli!" napisao je Kojić u opisu fotografije.

"Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je, i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju", dodao je zatim. 

 

Pročitajte više