"Severina u Opatiji nosila haljinu Cece Ražnjatović"

SRPSKI mediji svojim su se čitateljima pohvalili kako je Severina na koncertu u Opatiji nosila haljinu Cece Ražnjatović. Sevka nije doslovno posudila haljinu od po izričaju joj sve bliže srpske kolegice, već je haljinu, koja košta pedesetak tisuća kuna, naručila od srpskog modnog dizajnera Zvonka Markovića, koji je upravo taj krasni komad odjeće svojedobno kreirao posebno za Ražnjatovićku, prenosi srpski Press.

"Sa Severinom surađujem od prošle godine i njenog nastupa u Operaciji Trijumf. Haljina koju je Seve nosila u Opatiji posebno je osmišljena za nju. Poznato je da Ceca i ja ne surađujemo već duže vrijeme. Meni je drago da je modna barijera probijena i da Hrvati mogu vidjeti rad jednog srpskog dizajnera", u kratkom razgovoru za srpski Press naveo je Marković te tako opovrgnuo nagađanja koja je srpskom tabloidu došapnuo "dobro upućeni izvor iz tabora Cece Ražnjatović". Također, Marković nije htio otkriti cijenu haljine.

Svaka patka svoje ime ima: naša zove se - Severina!

Prašina koju naša estradna zvijezda podiže gdje kod kroči njena štikla ne jenjava - izvora upućenih u njezinu intimu ima kao u priči, a da mediji nasjedaju na svaku patku s njenim imenom dokazuje i nedavni primjer. Naime, na nekoliko hrvatskih redakcija, uključujući i našu, stigla je pozivnica za promociju Severinine autobiografske knjige, koja bi navodno trebala uskoro izaći. Nekoliko njih informaciju je uredno objavilo te uzrujalo Tomicu Petrovića, koji je cijelo jutro proveo na telefonu objašnjavajući ljudima kako to nije istina. Tekstovi su ubrzo bili ili povučeni s interneta, ili demantirani u sljedećim izdanjima novina koje su ga prenijele, a autoru spačke eksperiment je uspio - Severina definitivno jamči publicitet. Je li i Ceca Ražnjatović posegla za starim trikom?

A što se tiče opatijskog koncerta, koliko čujemo, Goran i Seve nisu podbacili, a oduševljena publika s njima je pjevala i plesala oko dva sata te ih je na koncu pozvala i na bis. Severina je, u maniri prave zvijezde, tijekom koncerta promijenila i nekoliko kostima, a najviše pažnje plijenila je u minimalnoj (spornoj) haljinici s podlogom sličnom boji kože, koja je odavala dojam, barem gledajući iz daleka, kako je naša zvijezda potpuno naga - što dokazuje da Sevka, iako je u zadnje vrijeme "uozbiljila" imidž i dalje ima smisla za provokaciju.


V.V.
Foto: Tea Cimas/Cropix

Pročitajte više