Severina udarila Letičin auto

SEVERINI ovih dana stvarno ne ide. Nakon što su mediji ismijali njezino ponašanje na sudskom ročištu protiv Indexa, Seve je svojim automobilom na zagrebačkom krematoriju u ponedjeljak oko 15h udarila auto predsjedničkog kandidata Slavena Letice, doznaje Večernji list.

Radilo se o lakšem sudaru, a prema riječima Slavena Letice u vrijeme dok je on bio na sprovodu, njegov vozač ga je čekao u automobilu. Severina je, kaže Letica, svojim autom udarila njegov Ford Mondeo vozeći unatrag na parkiralištu.

U razgovoru s novinarima Letica je, valjda u šali, kazao da će pokušati dogovoriti Severinin angažman u svojoj predsjedničkoj kampanji.

Informaciju o nezgodi potvrdio je i Severinin menadžer Tomica Petrović: "Severina se vraćala s nekog pogreba i vozila unatrag na parkingu. Kazala je da nije ni osjetila da je očešala neki auto."

Očevidac prometne nezgode je i taksist Ante, koji je novinarima "Večernjeg" ispričao kako se Severina u svom VW Touaregu pokušavala parkirati na slobodno mjesto pored Ford Mondea Slavena Letice.

"Vjerojatno nije dovoljno pazila jer je udarila u parkirano vozilo." – dodao je taksist.

(Izvor fotografije: )

Pročitajte više