Severina umjesto Cece u Bregovićevom filmu?

MEĐU udarne vijesti na svoju prvu stranicu zagrebački "Večernji list" stavio je naslov o mogućem nastupu naše najpopularnije pjevačice u novom projektu sarajevskog glazbenika.

Kako novinari nisu uspjeli stupiti u vezu ni sa Severinom ni s Bregovićem vijest je za Večernji potvrdio Severinin manager Tomislav Petrović. Osnivač nekada popularnog "Bijelog dugmeta", Bregović, odlučio je snimiti filmski mjuzikl "Karmen sa srećnim krajem" i sada traži glumicu za svoju verziju poznate opere.

Navodno se prvo obratio holywoodskoj zvijezdi Penelopi Cruz koja ga je odbila "zbog prezauzetosti", a nakon toga je, po pisanju srpskog tiska, pokušao s Cecom Ražnjatović koja se još nije izjasnila.

Novopečeni redatelj sjetio se tako i Severine koja je oduševila publiku na kazališnim daskama u "Karolini Riječkoj" pa bi se sigurno dobro snašla i pred filmskim kamerama.

Ona se trenutno odmara na Kubi, a ako prihvati ulogu, Bregoviću bi mogla donijeti na poklon i koju čuvenu debelu cigaru.

Naša zvijezda odavno je za obožavatelje otvorila svoju službenu Internet stranicu o kojoj se nimalo ne brine jer na možete naći samo stare fotke i "najnovije vijesti" s kraja 2002. godine.

Pročitajte više