Severina večeras slavi rođendan: Na proslavu stigla polovica estrade

SEVERINA večeras slavi 39. rođendan koji joj je bio 21. travnja. Tada je proslavu odgodila zbog bolesti, a večeras je cijelo svoje društvo pozvala u restoran Okrugljak gdje je fešta već započela. Brojni gosti nisu pristizali praznih ruku, a ako je suditi po napisima u medijima, večeras ih na proslavi očekuje prava gozba.

Severina je pred restoran stigla sa svojim dečkom Milanom Popovićem. Dok je on odabrao odijelo, Severina je blistala u nježnoj haljini s bujnim dekolteom. Na zabavu su stigli brojni poznati gosti. S pjevačicom će noćas slaviti Jasna Zlokić, Ivona Brnelić, Kaliopi, Mani Gotovac, Mislav Bago, Velimir Visković, Suzy Josipović, Lejla Šehović, Neno Ninčević, Leo, Dimitrije Popović, Maja Vučić, Mislav Čavajda, Anamarija Asanović, Ivica Propadalo, Dražen Lalić, Goran Lisica Fox te brojni drugi.

Nepozvan gost

Pred restoranom Okrugljak novinari su zatekli i Nives Celzijus. Samoproglašena pjevačica tamo se našla sasvim slučajno i taman je bila na odlasku. Čini se kako joj je ime ipak nije našlo na listi uzvanika pa se nije zadržavala na zabavi. 

Zato je na zabavu došla Kristina Bradač. Nedavno se saznalo da se bivša manekenka i nogometaš Dario Smoje rastaju nakon 11 godina braka pa će joj malo dobrog raspoloženja i zabave sigurno dobro doći. Severini su njezini obožavatelji iz fan kluba za rođendan poslali kartonsku statuu Brucea Springsteena.

Pročitajte više