Severina: Vjerna sam pionirskoj zakletvi i konjaku prije koncerta

"UVIJEK volim popričati s bendom o tome što ćemo svirati i u tim se trenucima volim družiti samo s njima. E sad, ne znam je li to trema ili koncentracija. Prije koncerta uvijek popijem jedan konjak", priznala je za jedan tjednik Severina Vučković koja je prije dva dana održala koncert s Goranom Bregovićem na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Baš kao što to radi poslovnim, Seve ne prestaje puniti medijske stupce i privatnim životom.

"I kao što kažem u pjesmi 'Tridesete' - izabrala sam ooodlično"

Iako je poprilično štura na riječima kad je ljubav u pitanju, Seve je otkrila nekoliko sočnih detalja o prosidbi dečka Slavka Šajinovića. "Nisam plodno tlo za takve teme, ali mislim da sam lijepo zaprošena. On, ja, prsten, 'da', sretni, veseli, rodbina isto, hura! I kao što kažem u pjesmi 'Tridesete' - izabrala sam ooodlično", riječi su kojima je Severina opisala jedan od najsretnijih dana u životu bilo koje žene. Iako napokon priznaje da se zaista udaje, pjevačica nije htjela otkriti datum ni mjesto jer ga, kako kaže, ni sama ne zna.



"Svadbe moraju imati malo kiča jer spadaju u narodne običaje koji su malko kičasti. Svaka je svadba neka mala predstava, svi su odlično odjeveni, samo se glumci svake subote mijenjaju", izjavila je Severina i tako otkrila da bi njezina svadba mogla biti prava mala seoska zabava, daleko od očiju javnosti i glamura. Iako se isključivo zbog ljubavi preselila u Rijeku, Seve tvrdi da se ljudi ne bi trebali odricati stvari koje ih vesele, a prema njoj u to spadaju ljubav, karijera, prijatelji, putovanja, lijepe uspomene, zgodne žene, pokoja cuga, dobra večera.

"Mislim da su tridesete najkvalitetnije, da točno znam što neću, a što nisam znala u dvadesetima"

Iako je na sceni skoro 20 godina, Seve kao i mnoge žene priznaje da tek sad, u 37. godini, zna što želi od života. "Mislim da su tridesete najkvalitetnije, da točno znam što neću, a što nisam znala u dvadesetima. Karakterno se nisam promijenila. I dalje se ravnam prema zakletvi primanja u pionire i po riječi pionir koja znači: pošten, iskren, odvažan, napredan, istrajan i radišan. U meni još čuči curica u bijeloj košulji, plavoj suknji, nasmiješena bez prednjih zubi", otkrila je Severina.

A.M.
Foto: Tea Čimas / CROPIX

Pročitajte više