Slavna glumica razvodi se nakon 11 godina braka

Foto: Profimedia

Zvijezda serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty podnijela je zahtjev za razvod od Kurta Iswarienka. Zahtjev je predala u petak nakon 11 godina braka. Razvod je potvrdila njena predstavnica Leslie Sloane za USA Today.

"Razvod je zadnje što je Shannen htjela. Nažalost, osjećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentici Collier Grimm jer je ona intimno umiješana u to", rekla je kratko i tako sugerirala da je razlog razvoda bila druga žena.

Shannen je u petak na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pisalo: "Jedini ljudi koji zaslužuju biti u tvom životu su oni koji se prema tebi odnose s ljubavlju, ljubaznošću i potpunim poštovanjem." Prema pisanju TMZ-a, Shannen i Kurt razdvojeni su još od siječnja, a kako im govore izvori, glumica prolazi kroz jako težak period. Zdravstveno stanje joj je lošije, a nije joj pomogao ni razvod.

Inače, Doherty je dijagnosticiran rak dojke u četvrtom stadiju 2020. godine. Jednom je prilikom za časopis People rekla da se zbog raka njen i Kurtov brak popravio. "Rak nas je učvrstio", rekla je tada te dodala da jedno drugo više cijene.

Pročitajte više