Sharon Stone otkrila što stvarno misli o Meryl Streep

Foto: IMDB

SHARON STONE u nedavnom intervjuu za portal Everything Zoomer pričala je o kolegici Meryl Streep. Tvrdi kako postoji mnogo glumica koje su jednako dobre kao Meryl, ali da nisu nikada postigle njenu slavu.

Novinar je tijekom razgovora spomenuo kako je Sharon konačno glumila s Meryl Streep u filmu The Laundromat. 

"Sviđa mi se kako ste to sročili, konačno sam radila s Meryl Streep. Niste rekli: 'Meryl je konačno radila sa Sharon Stone'. Ili da smo konačno radile zajedno… Tako je to kod nje, sve je napravljeno kako bi se reklo: 'Svi žele raditi s Meryl'. Pitam se sviđa li joj se to?" rekla je Sharon.

"Način na koji ste formulirali pitanje ujedno je i odgovor na pitanje. Ovaj posao je organiziran tako da smo svi zavidni i svi obožavamo Meryl jer samo je Meryl ona prava. I svatko se treba natjecati s Meryl. Mislim da je Meryl nevjerojatno divna žena i glumica. Ali, po meni, iskreno, ima i drugih glumica koje su jednako talentirane kao i Meryl Streep. Cijela Meryl Streep ikonografija dio je onog što Hollywood radi ženama", zaključuje Sharon.

Kako bi pojasnila na što misli ovom izjavom, navela je glumice za koje smatra da su jednako talentirane kao Streep.

"Viola Davis je glumica na razini Meryl Streep. Emma Thompson. Judy Davis. Olivia Colman. Kate Winslet. Ali kada spomenete Meryl, svi padaju ničice. Ja sam bolja negativka od Meryl, sigurna sam da bi i ona to rekla. Meryl ne bi bila tako dobra u Sirovim strastima ili u Casinu. Ja sam bolja. I znam to. I ona to zna", rekla je Sharon. 

Pročitajte više